Vego”kött” och ”fisk”

Veganska alternativ till kött

Dessa alternativ fungerar utmärkt för dig som inte vill äta kött, men som inte bara vill äta sallad. Du har väl inte heller missat våra tips på vegansk kyckling?

1

Veganska köttbullar

Veganska köttbullar, också kända som göttbullar är ett gott veganskt alternativ till köttbullar. Servera med potatis och lingon, och du har fått en traditionell svensk middag.

2

Veganskt bacon

Veganskt alternativ till bacon, också kallat Bejkon är ett växtbaserat och supergott alternativ till bacon. Denna veganska bacon är faktiskt mycket godare än ”vanlig” bacon.

3

Veganskt alternativ till hamburgare

Grilldags, eller är du bara sugen på en saftig vegansk burgare? Då är den här BBQ-burgaren den perfekta veganska burgaren till grillkvällen, men det går också bra att steka.

4

Sojafiléer

Natural Soy Fillet, är naturella sojafiléer som är ett supergott växtbaserat alternativ som är perfekt både att grilla och att steka.

5

Vegetarisk quornfärs

Vegetarisk quornfärs, supersmidig quornfärs som tillagas fryst, vilket underlättar vid den spontana middagen! Perfekt att ha till tacos eller i köttfärssåsen. Observera att färsen inte är vegansk.

6

Vegansk schnitzel

Älskar du precis som oss schnitzel? Den här veganska schnitzeln på svampprotein kommer inte göra dig besviken. Den är verkligen supergod.

Veganska alternativ till fisk

1

Panerad f*sk

Äntligen en vegansk panerad f*sk som påminner mycket om en panerad fiskfilé, men som är gjord på vete och helt fri från animaliska produkter.

2

F*skpinnar

Veganska f*skpinnar från Astrid och aporna, som är ett väldigt gott veganskt alternativ till fiskpinnar för dig som vill ha en snabb middag.