Vegansk ”kyckling”

Veganska alternativ till kyckling

Har du svårt att veta vad du ska ha för veganskt alternativ till kyckling? Här tipsar vi om våra veganska storfavoriter. Du har väl inte heller missat att vi tipsar om veganska alternativ till kött och fisk?

1

Cute Soy Bits

Cute Soy Bits är väldigt goda sojabitar, som passar perfekt för den som vill ha en snabb och god middag. Servera exempelvis med ris och vegansk tzatziki.

2

Happy Soy Skewers

Happy Soy Skewers, är sojaspett med smak av ingefära och chili. Spetten är ett supergott alternativ för den som vill äta en mer växtbaserad kost.

3

K*ckl*ngbitar

K*ckl*ngbitar, som är ett smarrigt veganskt alternativ till kyckling. Passar lika bra i sallad som i gryta.

4

Natural Soy Strips

Natural Soy strips, är sojastrimlor, som är särskilt goda i wraps tillsammans med sallad och sweet chilisås, men fungerar lika bra att använda i sallad, grytor, pasta etc.

5

Natural Soy Bits

Natural Soy Bits, är sojabitar gjorda på sojaböna, som är supergoda att ha i en fräsch wok, krispig sallad eller varför inte till tacomyset.

6

Vegetariska Quornbitar

Vegetariska Quornbitar är lika saftiga som kyckling. Du tillagar dem snabbt och de passar perfekt att äta till ris och grönsaker. Dock är quornbitarna inte veganska, då de innehåller äggvita.

7

Veganska nuggets

Äntligen kan vi stolt dela med oss av veganska nuggets som är riktigt goda! Dessa veganska nuggets är krispiga och går snabbt att tillaga!