Vegansk matlagningskurs

Vill du bli bättre på att laga vegansk mat? Alla kan laga veganskt och det behöver faktiskt inte vara särskilt svårt att få till goda smaker. Under en vegansk matlagningskurs får du lära dig att skapa fantastiskt matlagning från grunden med råvaror hämtade direkt från naturen. Se ett urval av utbildningsinstitut där du kan anmäla dig till en vegansk matlagningskurs.

Vegansk matlagningskurs
– Stockholm & Göteborg

Vill du gå en vegansk matlagningskurs i Stockholm eller Göteborg? Här är två populära kurser i vegansk matlagning som du hittar i våra två största städer.

Stockholm

Restaurangakademien

I Slakthusområdet i Stockholm ligger Restaurangakademien som erbjuder en dagskurs för den veganske hemmakocken. Under kursen delas ni upp i grupper, som tillsammans skapar en gemensam måltid, fylld till brädden av goda smaker och veganska, naturliga råvaror. En vegansk matlagningskurs hos Restaurangakademien ger dig verktygen för att bli bättre på att laga veganskt. Kursens föreläsare är Maximilian Lundin, en av Sverige främsta och mest inflytelserika personer inom vegetarisk och vegansk matlagning. Du ser honom ibland i tv-rutan på Go’kväll i SVT.

Pris: 2 995 kr

Plats: Rökerigatan 4, Johanneshov

Telefon: 08-128 60 360

E-post: info@restaurangakademien.se

Läs mer

Göteborg

Bunny bites

Hos Bunny bites i centrala Göteborg erbjuds flera olika kurser i vegansk matlagning. Du kan välja att lära dig att laga veganskt från grunden till fine dining via asiatiska smaker, rawfood och vegansk julmat. Eller så kan du välja att skräddarsy din egen kurs. Kurserna drivs av Gabriella Berglund och rymmer cirka 10-15 personer per kurstillfälle. Under ett par tillfällen per år finns det öppna kurser, men det går bra att boka privata kurser. Gabriellas kurser är populära både som kick-off-aktivitet, men också i samband möhippor och svensexor.

Pris: fr. 995 kr

Plats: Centrala Göteborg

Telefon: 076-168 81 87

E-post: info@bunnybites.se

Läs mer

Vegetarisk matlagningskurs

Det finns ett växande intresse för vegetarisk mat, och i takt med det är det många som vill utöka sina kunskaper med en vegetarisk matlagningskurs. Det finns flera stycken att välja mellan som alla har olika angreppssätt. Se ett urval av olika ställen där du kan gå en vegetarisk matlagningskurs och bli bättre på att laga vegetariskt.

Vegetarisk matlagningskurs
– Stockholm & Göteborg

Vill du bredda dina kunskaper inom vegetarisk matlagning? En vegetarisk matlagningskurs i Stockholm, Göteborg eller online kan ta dig dit.

Stockholm

Restaurangakademien

Med grönsaken i fokus får du hjälp med att hitta inspiration till att laga vegetariskt, men också värdefulla verktyg och insikter i hur du kan använda hela grönsaken i din matlagning. Det här är en helt unik vegetarisk matlagningskurs. Restaurangakademien erbjuder inte bara föreläsare Christofer Ekman, utan även lärlingar från deras olika kockprogram, på plats för att assistera dig under kursen. Det är få andra utbildningsinstitut som kan erbjuda en vegetarisk matlagningskurs på detta sätt. Lär dig bygga en komplett vegetarisk rätt från grunden med rätt tillagningsmetod för olika råvaror.

Pris: 2 995 kr

Plats: Rökerigatan 4, Johanneshov

Telefon: 08-128 60 360

E-post: info@restaurangakademien.se

Läs mer

Göteborg

Medborgarskolan

Medborgarskolan i Göteborg finns ett löpande utbud av kurser där du lär dig laga vegetariskt med fokus på alltifrån det vietnamesiska köket, till vegetarisk sushi. Medborgarskolan erbjuder även kurser i andra delar av landet där du bland annat kan djupdyka i vegetariska rätter på julbordet eller i yogisk mat. Kurserna i Göteborg hålls under ett tillfälle där ni under en för- och eftermiddag både får teoretiska kunskaper och chans att applicera detta på mat som ni lagar tillsammans. Vidga dina vyer och ta vegetarisk matlagning till en helt ny nivå. Medborgarskolan erbjuder även vegetariska matlagningskurser i städer strax utanför Göteborg.

Pris: fr. 1 195 kr

Plats: Haga Östergata 12, Göteborg

Telefon: 031-755 14 00

E-post: info@medborgarskolan.se

Läs mer

Bli bättre på vegansk matlagning

En kurs i vegansk matlagning passar dig som tycker om att laga mat, är nyfiken och som vill vidga dina vyer inom det veganska köket. Med fokus på smaker, näring och kvalitet lär du dig allt från att skapa grönsaksbiffar och mustiga maträtter på linser till fräscha dressingar. Oavsett om du är vegan, eller om du bara vill bli bättre på vegansk matlagning, finns det en kurs i vegansk matlagning nära dig!

Laga veganskt & vegetariskt hemma

Har du gått en vegetarisk eller vegansk matlagningskurs och vill laga veganskt hemma i större utsträckning? Bland våra veganska recept hittar du flera maträtter att göra till dina egna och att imponera på vänner och familj med. Ta din resa med vegansk matlagning ett steg längre och börja experimentera själv. Eller varför inte utforska veganska maträtter ur fler av världens alla kök? Med en vegansk matlagningskurs i ryggsäcken är det bara att fylla på med fler!