Green n’ Lean


2013-11-16
Green n' Lean deltar på Vegomässan i Malmö den 7 december
Välkomna att testa Green n' Leans hälsosamma produkter. Vi lanserar den nya generationen vegetarisk (vegan) mat som nu är glutenfri och inte innehåller andra allergener som sesam och nötter - och förstås ingen soja. Testa använda produkterna till Lasagne eller i stället för köttfärs till Taco, eller burgaren - värdens nyttigaste!


2013-07-30
Inga allergener i Green n' Lean
Green n' Leans vegetariska (vegan) produkter är förutom helt GMO-fria, också fria från allergener som Gluten, soja, nötter, selleri, senap och annat. Green n' Lean är det svenska alternativet för nyttig mat - som passar alla, inte bara vegetarianer.
Prova använda produkterna till Lasagne eller i stället för köttfärs i pastasås, till Taco, eller burgaren som vegetarisk "pannbiff" - garanterat värdens nyttigaste!


2013-03-23
ICA Gourmet i Umeå säljer Green n Lean
Nu hittar du Green & Leans Leans svenska vegetariska ekologiska produkter hos ICA Gourmet i Umeå - det svenska alternativet till nyttig mat - som passar alla, inte bara vegetarianer.
Med groddade råvaror och nästan helt mjölfritt får produkten överlägsna näringsegenskaper. Lägg till att Green n Lean är sojafritt och sim inte innehåller några som helst tillsatser. Prova använda produkterna till Lasagne eller i stället för köttfärs till Taco, eller burgaren som vegetarisk "pannbiff" - värdens nyttigaste!


2013-03-23
ICA Kvantum i Tyresö säljer Green n Lean
Nu hittar du Green & Leans Leans svenska vegetariska ekologiska produkter hos ICA Kvantum i Tyresö.
Green n Lean är den nya generationen vegetarisk mat som passar alla som vill äta hälsosamt – inte bara vegetarianer.
Green n Leans produkter innehåller ingen soja och är självklart helt fria från alla tillsatser. Pröva använda produkterna till Lasagne eller i stället för köttfärs till Taco, eller burgaren - värdens nyttigaste!


2012-11-12
ICA MAXI i Nacka säljer Green n Lean
Från och med onsdag 14 november finns Green n Leans svenska vegetariska ekologiska produkter hos ICA Maxi i Nacka.
Green n Lean är den nya generationen vegetarisk mat som passar alla hälsomedvetna konsumenter – inte bara vegetarianer.
Green n Leans produkter innehåller ingen soja och är självklart helt fria från alla tillsatser.


2012-09-12
Gröna Kassen säljer Green n' Lean
Nu kan du köpa Green n Leans svenska vegetariska ekologiska produkter hos matkasseföretaget Gröna kassen som har valt att erbjuda Green n Leans hälsosamma produkter i sitt sortiment.
Green n Lean är den nya generationen vegetarisk mat som uppskattas av allt fler hälsomedvetna konsumenter.
Kontakta Hubbe eller Kina hos Gröna kassen för mer information 08-4460711, www.gronakassen.se
Alla Green n Leans produkter är självklart tillsatsfria och utan soja


2012-05-21
Vegomässan lördag 2 juni 2012
Green n Lean deltog på Vegomässan i Stockholm, Alvik, där alla gavs tillfälle att provsmaka världsunik sojafri vegetarisk mat vars samtliga ingredienser kommer från svenska ekologiska odlare. Produkterna fick ett fantastiskt mottagande av massor av hälsomedvetna besökare som tyckte att det är så som vegetarisk mat skall se ut och smaka.


2008-04-21
Kraft&Kultur och Green n' Lean i ekologiskt nätverk
Nu börjar uppbygget av något helt nytt. Under 2008 kommer det gröna el-bolaget Kraft&Kultur att samla ekologiskt inriktade producenter och återförsäljare inom alla tänkbara branscher. Dessa företag ska ge dig möjlighet en att var du än befinner dig kunna hitta och handla produkter som är skonsamma mot människor och miljö. Green n' Lean är ett av de första företagen som ansluter sig till detta nätverk.


2008-01-06
Green n’ Lean deltar på BIOFACH 2008
Green n’ Lean deltar på BIOFACH 2008 i Nurnberg den 20-24 februari där vi presenterar vegetarisk mat i exportrådets samlingsmonter tillsammans med andra svenska deltagare.

BIOFACH är världens största mässa för ekologiska produkter. 2 565 företag från 81 länder ställde ut sina produkter på mässan 2007 som besöktes av ca 45 000 kvalificerade besökare från olika länder.
Besök oss i hall 1, monter nr 1-130

2007-11-19
Green n´Lean välkomnar ny återförsäljare

Kusin Vitamin AB Hälsokost
Söderhallarna 127
(Medborgarplatsen)
118 72 sthlm
08 702 93 93


2007-03-02
Pressmeddelande: Green n' Lean och ECAB Djupfryst i strategiskt samarbete

Green n' Lean, ledande leverantör inom segmentet ekologiskt, hälsosam vegetarisk mat till restauranger och storkök (R&S), och ECAB Djupfryst, ledande leverantör inom djupfrysta varor till dagligvaruhandeln (DVH), ingår idag ett strategiskt och långsiktigt samarbete. ECAB kommer med ensamrätt på den svenska DVH och R&S marknaden saluföra Green n' Leans nuvarande sortiment av ekologiska, hälsosamma snabbmatsprodukter. "ECAB uppfyller alla de krav på en strategisk partner som vi letat efter för att kunna skala våra verksamhet. De besitter marknadsmässig erfarenhet, finansiell styrka och framförallt en stark säljkår med etablerade kanaler på den för oss ännu helt obearbetade DVH-sidan. Med detta samarbete kommer vi redan inom ett kvartal att finnas ute i de första butikerna." säger Joakim Borell, styrelseordförande i Green n' Lean. "Green n' Leans sortiment av vegetarisk mat kompletterar vårt nuvarande fryssortiment på ett mycket bra sätt. Vi får direkt ett avstamp för en större satsning på ekologiska, hälsosamma produkter, där Green n' Leans produkter kommer utgöra stommen. Med den expertis som finns inom Green n' Lean får vi även helt nya möjligheter till produktutveckling för att ytterligare stärka vår produktportfölj. Vi ser med stor förväntan fram emot utvecklingen av vårt samarbete." säger Anders Wallerman, VD ECAB Djupfryst.


2006-11-11
Green n´Lean välkomnar nya återförsäljare

Diet Shop AB
Sibyllegatan 51
114 48 Stockholm
08-31 85 61
www.dietshop.se

Gryningen Hälsokost
Folkungag. 68,
11622 STOCKHOLM
Tel. 08-641 27 12

Hälsokost Solrosen AB
Solrosgatan 5,
416 51 Göteborg
031-253289
www.halsokostsolrosen.se

Soul Health
Engelbrektsgatan 16
114 32 Stockholm
08-755 62 66
www.soulhealth.se


2006-03-17
Green n' Leans satsar på export till Tyskland
Den 16/3 demonstrerade Green n' Lean sina produkter för ett 50-tal inbjudna representanter från tyska catering, restaurang, hotell och grossistföretag. Gensvaret var mycket positivt. Mässan arrangerades av Exportrådet och hälls på svenska ambassaden i Berlin.

2006-03-10
Green n' Leans restaurang i "Du blir vad du äter"
Den 20/4 visas Green n' Leans hälsosamma snabbmatskoncept i TV3s program "Du blir vad du äter". Slå er ner i TV-soffan och erhåll lite värdefull information om hälsosam snabbmat från Green n' Lean. Programledare är Anna Skipper.

2006-03-10
Green n' Leans Renande Diet i programmet "Du blir vad du äter"
Anna Skipper, programledare för TV3s succéprogram "Du blir vad du äter" använder Green n' Leans Renande Diet på flera av de personer som ska förbättra sin hälso med bättre kosthållning. Green n' Leans Renande Diet är ett mycket effektivt sätt att på tre veckor avgifta kroppen. Vi kallar den även "människokroppens 10,000-mila service".

2005-12-22
Green n' Leans produkter KRAV-certifierade
Green n' Leans produkter är numera KRAV-certifierade. Ytterligare ett bevis på vår höga kvalitet. Produkterna är certifierade enligt de högsta kraven (minst 95% KRAV-råvaror).

2005-11-28
Green n' Leans gourmetburgare till Solna Korv
Solna Kort, kvalité inom fast-food, har tagit in Green n' Leans gourmetburgare. Green n' Leans höga kvalitet på råvaror passar väl in i Solna Korvs egna profilering som kvalitetsleverantör inom fast-food. Gourmetburgaren har artikelnummer 1222.

2005-11-21
Green n' Lean öppnar sin första restaurang!
Den 21/11 tar Green n' Lean över restaurang Pousette å Vis på Scheelegatan 17 på Kungskolmen i Stockholm. Restaurangen kommer att drivas vidare enligt förra ägarens enklare lunch- och café-koncept fram till julhelgen. Därefter stänger vi för renovering och skepnadsbyte. Storslagen öppning planeras till den 16/1-2006. Den 28/11 beräknar vi öppna en Internetsida för take away-beställningar.

2005-10-10
Green n' Lean på Serveradagarna
Green n' Lean kommer att ha en mässplats på Serveras matmässa i Sollentunamässan den 18-19/10. Mässan är öppnar 10:00 och håller öppet till 19:00 på tisdagen och till 17:00 på onsdagen. Välkomna att provsmaka våra produkter och passa på att beställ till riktigt bra priser. Hitta till Sollentunamässan


2005-09-10
Green n' Lean på ICA Menys matmässa
Green n' Lean kommer att ha en mässplats på ICA Menys matmässa i Münchenbryggeriet den 4-5/10. Välkomna att provsmaka våra produkter och passa på att beställ till riktigt bra priser. Hitta till Münchenbryggeriet


2005-08-31
Green n' Lean på Street!
Green n' Lean kommer att finnas på plats på Street Marknad, den 17-18 september, då det är matfestival på torget!

Vi kommer att presentera våra olika hälsosamma, ekologiska matprodukter. Vi kommer även att erbjuda smakprov på produkterna med lite olika tillbehör. Produkterna kommer finnas till försäljning. Marknaden äger rum på Street Marknad, Hornstulls Strand 1, mellan 11.00-17.00.

Tältplatsen kommer vi att dela med Mossagården som kommer att presentera sina olika, ekologiska produkter. Det finns möjlighet att teckna sig för Mossagårdens grönsaksprenumerationer. För mer information om företaget, besök www.mossagarden.se.

Låt dig inspireras och besök vårt tält!

Välkomna!


2005-08-22
Ytterligare en stockholmskommun äter nyttigt med Green n' Lean!
Sollentuna kommun kompletterar sitt anbud för skolor med Green n' Leans produkter. Sollentuna kommun har sitt anbud mot Servera.


2005-08-15
Green n’ Lean erbjuder nyttig snabbmat på Malmöfestivalen
Malmöfestivalen, en av årets största musik och matfestivaler, erbjuder även nyttig snabbmat från Green n' Lean. Vårt mattält finns på Gustav Adolfs Torg. Festivalen är mellan den 19/8 och 26/8.

Med vårt låga GI-värde ger våra anrättningar en behaglig och långvarig mättnadskänsla - perfekt en lång festivaldag.

Välkomna!


2005-08-08
Green n’ Lean levererar till norrlandsregionen
Green n' Lean har inlett ett samarbete med Hedmans Partiaffär i Luleå. Hedmans täcker hela norrlandsregionen, vilket t.ex. innebär att även skolbarnen i norrbotten numera kan äta Green n' Leans nyttiga produkter. Två detaljister har också tagit in våra produkter: Restaurangen och eko-affären Down to Earth i Luleå samt Holmgrens Hälsolivs, också i Luleå. Se även under inköpsställen för mer information.

2005-08-01
Green n’ Lean på Luleå-kalaset
Luleå-kalaset, norrlands hetaste (!?) musik och matfestival, erbjuder även nyttig snabbmat från Green n' Lean. Vårt mattält finns på Nygatan 14. Festivalen är mellan den 4/8 och 7/8.

Med vårt låga GI-värde ger våra anrättningar en behaglig och långvarig mättnadskänsla - perfekt en lång festivaldag.

Välkomna!


2005-06-18
Huddinge kommun kompletterar sitt anbud med Green n’ Leans produkter
Huddinge kommun kompletterar sitt anbud för skolor och äldreomsorg med Green n' Leans produkter. Huddinge kommun har sitt anbud mot Martin Olsson.


2005-06-15
Green n’ Leans produkter nu hos Martin Olsson
Martin Olssons produktledning har testat Green n' Leans produkter och tagit in produkterna. Artikelnummer för våra produkter hos Martin Olsson hittar du under artikelnummer.


2005-05-20
Green n’ Leans produkter på ICA Meny
ICA Menys produktledning har testat Green n' Leans produkter och tagit in produkterna. Artikelnummer för våra produkter hos ICA Meny hittar du under artikelnummer.